Babagan Kita

Jiande Welfine Impor & Ekspor Co, Ltd.

PABRIK METALLURGI METALLURGI JIANDE asli. Dumunung ing kutha HangZhou Jiande sing dikembangake kanthi ekonomi, didegake ing taun 2001, Welfinehas lokakarya dibangun 5000 meter persegi, kapasitas produksi tahunan 500 ton. 

Kita duwe spesialisasi ing metalurgi bubuk kanthi pengalaman 17 taun kanthi pujian umum, quanlity lan integritas ing bidang iki. Ana ewonan produk sing wis diproduksi, diekspor menyang Jepang, Denmark, Walanda lan AS, lsp.

Kita duwe tim riset & pengembangan dhewe. Kabeh produk anyar duwe dhukungan teknis sing kuat.

r
hy (3)
ht

Departemen teknis insinyur senior, teknisi, penasihat teknis senior inspektur senior sing ana saiki, kita ngladeni macem-macem industri kanthi cepet ngasilake pirang-pirang barang anyar saben dina.    

 Kanthi mesin hidrolik otomatis dhewe, mesin press otomatis, tungku vakum, mesin EDM presisi tinggi, Lathetungku tembaga leburPeralatan CNC Maching, grinding dll. 

Produk preponderan: bantalan pelumas dhewe, gir sinterbagean struktur mekanik liyane & bashing paduan tembaga basa baja, krah tembaga casting baja, bushing komposit tembaga baja, pandhuan bilet.

Kita duwe peralatan inspeksi sing sampurna: mesin uji universal, mesin uji tarik, peralatan atose, peralatan kepadatan, metalloscope, instrumen gambar optik, spektrograflsp.

Sistem manajemen mutu ISO9001: 2000 sing disertifikasi dening IQNet lan CQC. 

Kabeh bantalan pelumas dhewe sing ditawakake Wel fine wis suwe cocog karo standar internasional sifat kimia lan fisik, kayata ASTM, JIS, DIN, MPIF, SAE, GB…