Bantalan Bola

  • Sintered Bushing  with Holes

    Sinter Bushing karo Bolongan

    Model 3D bushings bushings Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya nganggo minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) internal 3-120mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Standar Kualitas Liyane: ISO9001 Pengiriman Cepet: 15 Dina Katentuan Pembayaran: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Kanthi Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Custom Nomer Registrasi: 3301965G49 Sli ...
  • Stainless Steel Tapered Roller Bearings

    Bantalan Rol Tapered Baja tahan karat

    Bantalan rol tirus model stainless steel Material 303,304,310,316,409,000,000,000,000 Lengan, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci, Ukuran Batang 1) ing njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Spesifikasi: Toleransi standar ing diameter ndhuwur G7 Toleransi standar diameter njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 FAQ Q: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan? A: Kita pabrik. P: Suwene kiriman sampeyan? A: Umume ...
  • Welfine Metric Steel Ball Bearing

    Bantalan Bola Baja Metric Welfine

    Sawise dibentuk, disaring lan diukur, bantalan kasebut vakum diresapi karo minyak SAE 30 sing nyedhiyakake pelumas sing diukur saka bantalan menyang poros sajrone rotasi. Formulir bantalan digawe kanthi urutan: bushes silinder lan busur flanged kanthi dimensi non-standar, bantalan bola, tabung lan kosong batang, desain bantalan khusus. Pelumas mandhiri - nalika lenga obah munggah ing ndhuwur kanggo ndhuk lan mulihake nalika ngaso. Bantalan bebas perawatan kanggo umum ...
  • Deep Groove Iron Oilite Ball Bearing

    Bantalan Bola Minyak Alit Besi Alur

    Paket batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Standar Kualitas Liyane: ISO9001 Pengiriman Cepet: 15 Dina Katentuan Pembayaran: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Kanthi Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Custom Nomer Registrasi: 3301965G49 Kode Geser HS-Code: 8483300090 Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter njero G7 Toleransi standar diameter njaba S7 Rekomendasi toleransi poros f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Alur kerja standar ... Kabeh ...
  • Sintered Bronze Spherical Bearings ball bearing

    Bantalan bola Bantalan Bunder Sinter

    Bahan MPIFCT-1000-K26, SAE841, SintA50, A51, Lengan Gaya tanpa minyak, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Ukuran Rod batin 3-120mm, uga bisa miturut panjaluk Paket rangkep batin: pengemasan bagouter plastik: karton , pallet Properties Fisik Kapasitas muatan spesifik statis 10 N / mm² Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Kecepatan geser 6.0 [m / s] Nilai geser 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C] Maks. Pv - regane 1.6 [N / mm² xm / s] ...