Gangsa-2

  • metal sintered bronze gear

    gir tembaga sinter logam

    Model logam gir tembaga sinter Material Fe; Paduan FeCu, Cu, FC0208 Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Paket kemasan batin: kemasan luar kantong plastik: karton, Fitur Pallet Tanpa Minyak; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Properti konduktivitas termal sing apik Bisa ...