Proyek Umum

Proyek Umum:layanan teknis, pangembangan teknis, konsultasi teknis, pertukaran teknis, transfer teknologi lan popularisasi teknologi; Pabrik bantalan, gir lan transmisi; Adol bantalan, gir lan komponen transmisi; Pabrik bantalan; Sales prewangan tugas berat presisi tinggi; Penjualan prewangan; Pabrik produk hardware; Produksi produk baja prewangan; Pabrik produksi produk metalurgi bubuk; Pabrik peralatan lan aksesoris kereta api kecepatan tinggi; Penjualan produk bubuk lan metalurgi bubuk; Adol peralatan lan aksesoris sepur kanthi kecepatan tinggi; Pabrik robot industri; Riset lan pangembangan bagean mobil (kajaba kanggo proyek sing disetujoni miturut ukum, nindakake kegiatan bisnis kanthi mandhiri miturut ukum kanthi lisensi bisnis).

jy (1)
jy (8)
jy (2)
jy (3)
jy (7)
jy (4)
jy (5)
jy (6)