Grafit

  • Oil Impreginated Graphite Bearing and bushing

    Bantalan Grafit sing Impreginasi Minyak lan bushing

    tures Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Properti konduktivitas termal sing apik Bisa digunakake ing lingkungan sing reged lan korosif Swara luwih sithik tinimbang bantalan liyane Cocog kanggo beban statis dhuwur Bisa ditrapake ing resistensi suhu sing akeh kanggo oklusi, tahan korosi, pelumas tahan ketahanan plastisitas kelembapan, ...