Wesi-1

  • Welfine Metric Steel Ball Bearing

    Bantalan Bola Baja Metric Welfine

    Sawise dibentuk, disaring lan diukur, bantalan kasebut vakum diresapi karo minyak SAE 30 sing nyedhiyakake pelumas sing diukur saka bantalan menyang poros sajrone rotasi. Formulir bantalan digawe kanthi urutan: bushes silinder lan busur flanged kanthi dimensi non-standar, bantalan bola, tabung lan kosong batang, desain bantalan khusus. Pelumas mandhiri - nalika lenga obah munggah ing ndhuwur kanggo ndhuk lan mulihake nalika ngaso. Bantalan bebas perawatan kanggo umum ...
  • Deep Groove Iron Oilite Ball Bearing

    Bantalan Bola Minyak Alit Besi Alur

    Paket batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Standar Kualitas Liyane: ISO9001 Pengiriman Cepet: 15 Dina Katentuan Pembayaran: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Kanthi Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Custom Nomer Registrasi: 3301965G49 Kode Geser HS-Code: 8483300090 Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter njero G7 Toleransi standar diameter njaba S7 Rekomendasi toleransi poros f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Alur kerja standar ... Kabeh ...