Wesi

  • Sleeve Iron Bearing

    Bantalan Besi Lengan

    Model Fe sing nduwe Istilah Standar Kualitas liyane: Pengiriman Cepet ISO9001: Syarat Pembayaran 15 Dina: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Registrasi Khusus: 3301965G49 Sliding Bearing HS- Kode: 8483300090 Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter njero G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi poros f7 / g6 Rekomendasi toleransi perumahan H7 Layanan Kami 1. Kita duwe pabrik dhewe sing wiwit saka bahan baku nganti mbentuk ...
  • Porous iron base bushing

    Bushing basa wesi keropos

    Model Wesi spacer bushing Material Fe; FeCu Ukuran 1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Properties Fisik Kapasitas beban spesifik statis: 10 N / mm² Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Kecepatan geser: 6.0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C] Kekuwatan ngasilake: 15.000 PSI Perpanjangan: 1% ”Konstensi Kekuwatan (PSI): 26.500 Pusat Minyak: 18-22% (V) Kapadhetan: 6.4-7.3 g / cm³ Spesifikasi: Stan ...
  • Plain oiled Bushing
  • Metal Bushing

    Bushing Logam

    Kemasan batin: kemasan luar kantong plastik: karton, pallet Properties Fisik Kapasitas beban spesifik: 5 N / mm² Kecepatan geser: 6,0 [m / s] Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C] Maks. Pv - regane: 1,6 [N / mm² xm / s] Kekerasan Bushing Bronze: HB 30-145 Kekuwatan ngasilake: 15.000 PSI Perpanjangan: 1% ”K” Konstensi Kekuatan (PSI): 26.500 Pusat Minyak: 18-22% (V) Syarat Standar Kualitas Liyane: Pengiriman Cepet ISO9001: Pengiriman 15 Dina: Liwat Laut ...
  • Iron Base Sintered Bearing

    Bantalan Sinter Base Wesi

    Fitur: Bush kanggo waja tahan karat bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Properti konduktivitas termal sing apik Bisa digunakake ing lingkungan sing reged lan korosif Swara luwih sithik tinimbang bantalan liyane Cocog kanggo beban statis sing dhuwur bisa ditrapake ing Kontrol Kualitas suhu sing akeh produk tundhuk karo sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, lan kita wis melu produsen profesional macem-macem bantalan ing China luwih saka ...
  • Iron Base Raw material comply with MPIF standard

    Bahan Baku Dasar Besi sesuai karo standar MPIF

    Model wesi wesi model Fe; FeCu Style Lengan, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) internal 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Paket kemasan batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Sliding kacepetan: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C] Kekerasan Bushing Bronze: HB 30-145 Panjang Produksi: 15.000 PSI Perpanjangan: 1% Pusat Minyak: 18-22% ...
  • Iron Base Bearings FC0208

    Bantalan Base Iron FC0208

    Model bantalan wesi minyak Bahan Fe; FeCu Style Lleeve, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) internal 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Paket kemasan batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Standar Kualitas Liyane: ISO9001 Pengiriman Cepet: 15 Ketentuan Pembayaran Dina: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Nomer Registrasi: 3301965G49 Kode Geser HS-Code: 8483300090 Q. Apa sampeyan bisa ...
  • Bushing Fe and Raw Material

    Bushing Fe lan Bahan Baku

    Model Needle Bronze Bearing Syarat Liyane Standar Kualitas: Pengiriman Cepet ISO9001: Syarat Pembayaran 15 Dina: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Registrasi Khusus: 3301965G49 Bantalan Geser HS -Code: 8483300090 Spesifikasi: Toleransi standar diameter tengah G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Layanan Kami 1. MOQ Rendah: Bisa ketemu bisnis promosi ...
  • Bearing Made of Fe

    Bantalan Digawe saka Fe

    Bantalan digawe saka CIRI-CIRI Fe padha karo SINT A 10, klompok impregnasi 1 Bantalan bebas perawatan kanggo aplikasi rekayasa umum Kinerja optimal kanthi beban sing cukup entheng lan kacepetan dhuwur Diprodhuksi kanthi proses metalurgi bubuk lan mulane cocog kanggo wujud kompleks KETAUAN Bentuk bantalan digawe supaya: Silinder bushes, bushes flanged lan desain bantalan khusus Komposisi: Fe, liyane Standar: SAE 853, MPIF: F-0008-35, ASTM B 783-93 Fitur: Biaya murah Long li ...