Warta

  • Kahanan Teknis Kanggo Nggawe Cincin Bantalan Sing Apik banget

    Apa sing diarani cincin bantalan? Dering bantalan nuduhake pipa baja sing mulus sing digulung panas utawa digulung kadhemen (digawe adhem) kanggo pabrik cincin bantalan umum. Dhiameter njaba pipa baja yaiku 25-180mm, lan kekandelan tembok yaiku 3.5-20mm, sing bisa ...
    Waca liyane
  • Apa Bantalan Oilless Pancen Ora Perlu Minyak Pelumas?

    Bantalan tanpa minyak minangka jinis bantalan pelumas anyar, kanthi ciri bantalan logam lan bantalan bebas minyak. Dimuat karo matriks logam lan dilumasi karo bahan pelumas padat khusus. Nduwe karakteristik kapasitas bantalan dhuwur, resistensi dampak, temperatur ...
    Waca liyane
  • Kawruh Dasar Prewangan

    Apa sampeyan ngerti apa bantalan bagian mekanik? Dheweke diarani "panganan industri mekanik" lan digunakake ing macem-macem bagean penting saka mesin. Amarga bagean-bagean penting kasebut bisa digunakake ing papan sing ora katon, umume ora dingerteni karo para profesional. Akeh non mekanika ...
    Waca liyane