Kahanan Teknis Kanggo Nggawe Cincin Bantalan Sing Apik banget

Apa sing diarani cincin bantalan?

Dering bantalan nuduhake pipa baja sing mulus sing digulung panas utawa digulung kadhemen (digawe adhem) kanggo pabrik cincin bantalan umum. Dhiameter pipa baja njaba 25-180mm, lan kekandelan tembok 3,5-20mm, sing bisa dipérang dadi presisi biasa lan presisi tinggi.

Kondisi teknis kanggo produksi cincin bantalan cukup ketat. Komposisi kimia, sifat mekanik, kinerja proses, ukuran gandum, bentuk karbida, ambane lapisan dekarburisasi, lsp. Produk rampung dibutuhake kanggo memenuhi persyaratan standar sing relevan.


Wektu kiriman: Aug-22-2020