Sejarah Kita

  • JIANDE WEL FINE TECHNOLOGY CO., LTD. dening Mr.Chen kanthi 13 karya

  • Lokakarya perkakas lagi aktif

  • Miwiti produksi stainless steel

  • Tungku sinter sing nomer loro mlaku

  • ISO9001 disertifikasi dening IQC & CQC

  • Pindhah menyang bengkel anyar, makarya, lan otomatis 200 Ton paling gedhe.

    Mesin kompres hidrolik wiwit digunakake.

  • Entuk sertifikat ekspor

  • Produk sing didol menyang Denmark, Jerman, USA, lsp

  • Pangembangan alat & Tes laboratorium kanggo sumitomo

  • Ngembangake profil anyar

  • Pass produk anyar saka Nokok

  • Nggawe perusahaan kesejahteraan: Jiande welfine Technology Co.Ltd

  • Nambah tungku nitrogen peralatan-Cairan anyar

  • Lusheng pindhah menyang kene, lokakarya tembaga casting baja digawe para pekerja nganti 70. Uga didegake Jiande Welfine Impor & Ekspor Co, Ltd.

  • Gawe produk anyar, gir Reduksi, lsp

  • Promosi lan kerjasama karo nol perusahaan