Mitra Kita

Suku otomotif
1.MAAG Otomotif saka Austia
2.Teknatex APS saka Denmark
3. Otomatisasi SETIS saka Malavsia
4.SUMITOMO saka Jepang
5. Newsun ing China
Kacang Motor
1. Kontronik saka Amerika
2.Avanzt saka Singapura
3. Ovava saka Slowakia
4. Ngundhuh saka Walanda
Piranti Kantor
1.APS saka Bulgaria
2.IPC saka Amerika
3.Sertus saka Hong Kong
Piranti Kluwarga
1.ATLANT Inc saka Belarus
2.Littleswan ing China
bx