Komponen Bubuk Logam tungku sinter

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

logam wesi sinter prewangan prunggu

Bantalan sintren pelumas mandhiri nyedhiyakake performa dhuwur lan nyandhang sifat busana sing luar biasa. Porositas bantalan sing diproduksi liwat proses logam bubuk konvensional bisa nggawe impregnasi minyak, ngilangi kebutuhan kanggo sistem pelumasan tambahan. Pelumasan seumur hidup iki ndadekake bantalan sing disinter minangka alternatif serbaguna kanggo bantalan roller larang.

Bantalan Perunggu Sinter sing Impregnasi Minyak
KARAKTERISTIK
Mirip karo SINT A 50, klompok impregnasi 1
Bantalan tanpa perawatan kanggo aplikasi teknik umum
Kinerja optimal kanthi beban sing cukup entheng lan kacepetan dhuwur
Diprodhuksi kanthi proses metalurgi bubuk lan mulane cocok kanggo bentuk kompleks
Kasedhiya
Formulir bantalan kasedhiya ing dimensi standar

Spesifikasi:
Toleransi standar diameter diameter G7
Toleransi standar diameter njaba njaba S7
Rekomendasi toleransi batang f7 / g6
Rekomendasi toleransi omah H7


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita