Peralatan Mesin Metalurgi Bubuk

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model

PM bushing

Materi

Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit

Gaya

Lengan, Flanged, Bola, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Rod

 Ukurane

1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan

Paket

pengepakan batin: kantong plastik
pengepakan njaba: karton, palet

Fitur

Minyak-impregnated; Pelumas awake dhewe
Nganggo layanan tahan lan umur dawa
Bantalan kinerja dhuwur bisa uga ana ing aplikasi ekstrim, kacepetan timbal balik lan osilasi
Properti konduktivitas termal sing apik
Bisa digunakake ing lingkungan sing reged lan korosif
Swara luwih sithik tinimbang bantalan liyane
Cocog kanggo mbukak statis dhuwur
Bisa ditrapake ing suhu sing akeh
Resistansi korosi sing apik banget

Spesifikasi:
Toleransi standar diameter diameter G7
Toleransi standar diameter njaba njaba S7
Rekomendasi toleransi batang f7 / g6
Rekomendasi toleransi omah H7

Bantalan metalurgi bubuk digawe saka bubuk logam lan bubuk bahan antifriction liyane sing ditekan, disaring, plastik lan direndhem. Nduweni struktur keropos. Sawise nyusup minyak panas, pori-pori diiseni minyak pelumas. Ing proses kerja, logam lan minyak digawe panas lan saya amba, lan minyak diperes metu saka pori-pori. Lumahing gesekan dilumasi. Sawise prewangan digawe adhem, minyak banjur di sedot maneh menyang pori-pori.

Bantalan metalurgi bubuk ora bisa dilumasi suwe.

Porositas bantalan metalurgi bubuk sing luwih dhuwur, luwih akeh panyimpenan minyak, nanging luwih akeh pori-pori, saya mudhun kekuwatane.

Bantalan kaya ngono asring ana ing negara pelumasan campuran, kadhang kala bisa mbentuk pelumasan film tipis. Iki asring digunakake kanggo tambahan beban sing angel lan entheng lan kondhisi minyak pelumas.

Miturut kahanan kerja sing beda-beda, bantalan metalurgi bubuk kanthi isi minyak beda-beda dipilih. Yen isi minyak akeh, bisa digunakake tanpa minyak pelumas tambahan lan beban sithik. Isi minyak bisa digunakake kanthi beban abot lan kacepetan dhuwur. Bantalan metallurgy bubuk bubuk grafit bisa nambah keamanan bantalan amarga lubricity grafit dhewe. Kerugiane yaiku kekuwatane kurang. Ing kahanan ora ana korosi, bisa ngerteni pilihan rega lan kekuatan sing murah. Bantalan metalurgi bubuk wesi kanthi derajat sing luwih dhuwur luwih dhuwur, nanging kekerasan gulu poros sing cocog kudu ditambah kanthi tepat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita