Bagian Metalurgi Bubuk

  • Powder Metallurgy Machinery Equipment

    Peralatan Mesin Metalurgi Bubuk

    Model PM bushing Material Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Spherical, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Ukuran Rod 1) batin 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket rangkep batin: kemasan luar kantong plastik : karton, palet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Konduktivitas termal sing apik ...
  • powder metallurgy in metal Iron and Bronze Base

    metalurgi bubuk ing wesi logam lan Pangkalan Gangsa

    Metalurgi bubuk minangka proses kanggo nggawe logam utawa nggunakake bubuk logam (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) minangka bahan baku, mbentuk lan nggawe sinter, lan nggawe bahan logam, bahan komposit lan macem-macem jinis produk. Jeneng produk Bagian Bahan Metalurgi Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Ukuran Rod 1) batin 3 --70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Spesifikasi: Tol standar .. .
  • Powder Metallurgy  Rotor Made in China

    Rotor Metalurgi Powder Digawe ing China

    Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Spherical, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Rod Size 1) batin 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Paket rangkep njero: kemasan njaba tas plastik: karton, Pallet Properties Fisik Kapasitas beban spesifik statis: 10 N / mm² Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Kecepatan geser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti + 200 [° C] Maks. Pv - regane: 1 ....
  • Powder Metal Parts sintering furnace

    Komponen Bubuk Logam tungku sinter

    logam wesi sinter prewangan prunggu kanthi pelumas sinambi sing disemprotake kanthi performa dhuwur lan menehi sifat nyandhang sing luar biasa. Porositas bantalan sing diproduksi liwat proses logam bubuk konvensional bisa nggawe impregnasi minyak, ngilangi kebutuhan kanggo sistem pelumasan tambahan. Pelumasan seumur hidup iki ndadekake bantalan sing disinter minangka alternatif serbaguna kanggo bantalan roller larang. Bantalan Perunggu Sinter sing Disedhot Lenga KARATERISTIK Sing padha karo ...
  • irregular part metallurgy application accessories

    aksesoris aplikasi metalurgi bagean ora teratur

    Model metalurgi bubuk bubuk Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Batang Ukuran 1) batin 3 - 70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket rangkep batin: njaba plastik pengepakan: karton, palet Fitur Minyak-diresiki; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa prewangan kinerja dhuwur bisa ana ing beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi ...
  • Factory Produce powder metallurgy Sintered Bushing and Bearing

    Pabrik Ngasilake bubuk metalurgi Sinter Bushing lan Bantalan

    Model bantalan lengan paduan tembaga Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Ukuran Batang 1) batin 3 --70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket batin: plastik pengepakan njaba tas: karton, pallet Fitur Minyak-diresiki; Pelumasan mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi ...
  • Drilled  self lubricating Bushing

    Dilatih kanthi lubricating Bushing

    Model metalurgi bubuk bubuk Bahan Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci Amanah, Batang Ukuran 1) batin 3 - 70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket batin: bag plastik njaba pengepakan: karton, palet Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter njero G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Powder metalurgi ngasilake powde logam ...
  • blackening or black coating metallurgy machinery parts

    komponen mesin metalurgi cemeng utawa ireng

    Metalurgi bubuk minangka proses kanggo nggawe logam utawa nggunakake bubuk logam (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) minangka bahan baku, mbentuk lan nggawe sinter, lan nggawe bahan logam, bahan komposit lan macem-macem jinis produk. Jeneng produk blackening utawa komponen mesin metalurgi nutupi ireng Material Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-70mm, uga bisa miturut req .. .