minyak mesin sinter Bearing impregnated

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model

bushing logam

Materi

Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit

Gaya

Lengan, Flanged, Bola, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Rod

 Ukurane

1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan

Paket

pengepakan batin: kantong plastik
pengepakan njaba: karton, palet

Fitur

Minyak-impregnated; Pelumas awake dhewe
Nganggo layanan tahan lan umur dawa
Bantalan kinerja dhuwur bisa uga ana ing aplikasi ekstrim, kacepetan timbal balik lan osilasi
Properti konduktivitas termal sing apik
Bisa digunakake ing lingkungan sing reged lan korosif
Swara luwih sithik tinimbang bantalan liyane
Cocog kanggo mbukak statis dhuwur
Bisa ditrapake ing suhu sing akeh
Resistansi korosi sing apik banget

Spesifikasi:
Toleransi standar diameter diameter G7
Toleransi standar diameter njaba njaba S7
Rekomendasi toleransi batang f7 / g6
Rekomendasi toleransi omah H7

 

Aplikasi:(mobil, motor, mesin tekstil, mesin jahit industri, alat listrik, alat hardware. Listrik, mesin rekayasa, lsp.) macem-macem bagean metalurgi bubuk (basis tembaga besi).

Kaluwihan:

Kapasitas mbukak dhuwur

Resistensi nyandhang dhuwur

koefisien gesekan sing kurang

Konduktivitas panas sing apik

Resistensi korosi dhuwur

umur dawa lan bebas pangopènan

Ora ana kontaminasi minyak utawa minyak

Layanan kita

1, Kita ngasilake pabrik grumbulan geser resistensi resistensi sing berkualitas tinggi lan murah

2, Bush sliding kita ngliwati ISO TS 16949.

3, Kanthi pandhuan Pursuit keunggulan & tetep dandan.

4, Kita bakal ngupayakake paling apik kanggo nyedhiyakake produk berkualitas lan sevice profesional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita