Babagan Kita

PABRIK METALLURGI METALLURGI JIANDE asli. Dumunung ing kutha HangZhou Jiande sing dikembangake kanthi ekonomi, didegake ing taun 2001, Winfine duwe lokakarya mandhiri 5000 meter persegi, kapasitas produksi tahunan 500 ton.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Sumbu
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Alat
    Kapasitas
  • ht
  • 2a21b08e
  • 15e254e2
  • gr
  • Proyek Umum

    Layanan teknis, pangembangan teknis, konsultasi teknis, pertukaran teknis, transfer teknologi lan popularisasi teknologi; Pabrik bantalan, gir lan transmisi; Adol bantalan, gir lan komponen transmisi ...

  • sdv

Apa Luwih Luwih

Departemen teknis insinyur senior, teknisi, penasihat teknis senior inspektur senior sing ana saiki, kita ngladeni macem-macem industri kanthi cepet ngasilake pirang-pirang barang anyar saben dina.

fdfd

Mbangun Mesin Cetakan Sampeyan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas sing anyar?
Ayo goleki mesin sing tepat ing toko sampeyan, banjur gaweyane dhewe kanthi nambahake opsi lan fitur sing cocog kanggo sampeyan.