komponen mesin metalurgi cemeng utawa ireng

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Metalurgi bubuk minangka proses kanggo nggawe logam utawa nggunakake bubuk logam (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) minangka bahan baku, mbentuk lan nggawe sinter, lan nggawe bahan logam, bahan komposit lan macem-macem jinis produk.

Jeneng produk komponen mesin metalurgi cemeng utawa ireng
Materi Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit
Gaya Lengan, Flanged, Bola, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Rod
Ukurane 1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan

Spesifikasi:
Toleransi standar diameter diameter G7
Toleransi standar diameter njaba njaba S7
Rekomendasi toleransi batang f7 / g6
Rekomendasi toleransi omah H7

Keperluan fisik:

Statis kapasitas muatan spesifik: 10 N / mm²

Kapasitas muatan spesifik: 5 N / mm²

Kacepetan geser: 6.0 [m / s]

Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ]

Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C]

Maks. Pv - regane: 1,6 [N / mm² xm / s]

Kekerasan Bushing Bronze: HB 30-145

Kekasaran Lumahing: 0.8-1.6

Kekuwatan ngasilake: 15.000 PSI

Elongasi: 1%

Konstensi Kekuwatan "K" (PSI): 26.500

Pusat Minyak: 18-22% (V)

Kapadhetan: 6.4-7.3 g / cm³

Fitur:

1. Penampilan sing apik banget lan mengkilap, ayu lan elegan

2. Produk awet lan ora bakal tuwa utawa teyeng

3. Nduwe efek mbenakake sing apik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita