Dilatih kanthi lubricating Bushing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model

bagean metalurgi bubuk

Materi

Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, grafit

Gaya

Lengan, Flanged, Bola, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Rod

 Ukurane

1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan

Paket

pengepakan batin: kantong plastik
pengepakan njaba: karton, palet

Spesifikasi:
Toleransi standar diameter diameter G7
Toleransi standar diameter njaba njaba S7
Rekomendasi toleransi batang f7 / g6
Rekomendasi toleransi omah H7

Metalurgi bubuk ngasilake bubuk logam utawa karo bubuk logam (utawa campuran bubuk logam lan bubuk non-logam) minangka bahan baku, sawise mbentuk lan nggawe sinering, nggawe bahan logam, bahan komposit lan teknologi pamroses kabeh jinis produk. Metode metalurgi bubuk yaiku padha karo keramik produksi, sing kalebu teknologi bubuk bubuk. Mula, serangkaian teknik metalurgi bubuk anyar uga bisa digunakake kanggo nyiyapake bahan keramik. Amarga kaluwihan teknologi metalurgi bubuk, dadi kunci kanggo ngrampungake masalah material anyar lan nduweni peranan penting ing pangembangan bahan anyar. .

Metalurgi bubuk kalebu bubuk lan produk. Bubuk utamane proses metalurgi, lan kebetulan harfiah. Produk metalurgi bubuk asring ngluwihi bahan lan metalurgi, lan asring interdisipliner (bahan lan metalurgi, mekanika lan mekanika, lsp.). Utamane bubuk logam modern 3 d percetakan, teknik mesin, CAD lan teknologi rekayasa terbalik, teknologi manufaktur berlapis, teknologi kontrol numerik, ilmu material, teknologi laser, teknologi produk metalurgi bubuk dadi luwih akeh disiplin ilmu teknologi terintegrasi modern.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita