Stainless-1

  • Stainless Steel Tapered Roller Bearings

    Bantalan Rol Tapered Baja tahan karat

    Bantalan rol tirus model stainless steel Material 303,304,310,316,409,000,000,000,000 Lengan, Flanged, Bulat, Miniatur, Mesin Cuci, Ukuran Batang 1) ing njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Spesifikasi: Toleransi standar ing diameter ndhuwur G7 Toleransi standar diameter njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 FAQ Q: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan? A: Kita pabrik. P: Suwene kiriman sampeyan? A: Umume ...