Wesi-2

  • sintering machine auto gear accessories

    aksesoris gir otomatis mesin sinter

    Material Fe RoHS Ngrampungake Ya Linear Kecepetan Aplikasi Bantalan, Bagian Mekanisme Spesifikasi: Toleransi standar diameter tengah G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Industri barang modal minangka konsumen utama komponen sing sinter. Amarga bathi tuku bagean sing sinter mundhak kanthi output taunan, mula gampang dingerteni manawa konsumen sing paling gedhe yaiku otomotif, listrik ...
  • rings gear iron base speed reducer

    dering gir wesi kecepatan peredhot

    Jeneng produk Sinter Powder Metal Gears Ukuran 1) njero 3-70mm, uga bisa miturut panjaluk Material Fe; Paduan FeCu, Cu, FC0208 Paket plastik paket, karton, warna Pallet whitte Perak Asal-usul Zhejiang, China Spesifikasi: Toleransi standar diameter tengah G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi poros f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Fitur logam bubuk sing disinter gir nggunakake bahan berkualitas tinggi lan wis diproses nganggo teknologi canggih ...