Tembaga

  • Sintered Bushing Bronze Cu663

    Sinter Bushing Bronze Cu663

    Model bushing tembaga sinter MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya tanpa minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) internal 3-120mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket kemasan batin: kemasan njaba kantong plastik: karton, pallet Fitur Minyak-diresiki; Pelumasan mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi ...
  • Sintered Bushing  with Holes

    Sinter Bushing karo Bolongan

    Model 3D bushings bushings Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya nganggo minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) internal 3-120mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket batin: kemasan luar kantong plastik: karton, palet Standar Kualitas Liyane: ISO9001 Pengiriman Cepet: 15 Dina Katentuan Pembayaran: T / T, L / C, Pengiriman Paypal: Kanthi Syarat Pengiriman Laut / Udara: FOB, CFR, DDU Custom Nomer Registrasi: 3301965G49 Sli ...
  • powder metallurgy equipment Copper Base Bushing

    peralatan metalurgi bubuk Tembaga Dasar Bushing

    Model Powder Base Metallurgy Equipment Powder Base MPhing Material MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya impregnasi minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) batin 3-120mm, uga bisa miturut kanggo panjaluk Properties Fisik Kapasitas beban tartamtu statis: 10 N / mm² Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Kecepatan geser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti +200 [° C] Maks. Pv - regane: 1.6 [...
  • Bushing SAE 841 CT-1000-K26

    Bushing SAE 841 CT-1000-K26

    Jeneng produk Bushing SAE 841 CT-1000-K26 Style Lengan, Flanged, Spherical, etc Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran batin 3-120mm Lokasi asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Jurnal Bearing Bushing kita kudu dipriksa kanthi ketat supaya bisa urip lan gampang ngrusak. Kauntungan 1. Kanthi kekuatan dhuwur, hard ...
  • wear-resisting Bearing Sint C10

    nyandhang Bearing Sint C10

    Jeneng produk Bantalan Gangsa Gangsa Bronze Lengan, Flanged, Spherical, etc Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran batin 3-120mm Lokasi asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Sipat fisik: => Komposisi Kimia: CuSn6Zn6Pb3, Cu90Sn10, CuSn6Zn6Pb0, Fe, Cu-Fe => Suhu Makarya: Antarane -100 karo +200 => Kapadhetan ...
  • self lubricating copper bearing

    prewangan tembaga pelumas dhewe

     Jeneng produk Bronze Bush Fit Style Lengan, Flanged, Spherical, etc Material Powder metal Density 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran Inner 3-120mm Lokasi asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Tanduran semak tembaga kita kudu dipriksa kanthi kualitas sing ketat supaya bisa urip lan kualitas layanan. Kaluwihan 1. Kanthi kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, ...
  • Powder metallurgy lock with hole

    Kunci metalurgi bubuk nganggo bolongan

    Bantalan sintren pelumas mandhiri nyedhiyakake performa dhuwur lan nyandhang sifat busana sing luar biasa. Porositas bantalan sing diproduksi liwat proses logam bubuk konvensional bisa nggawe impregnasi minyak, ngilangi kebutuhan kanggo sistem pelumasan tambahan. Pelumasan seumur hidup iki ndadekake bantalan sing disinter minangka alternatif serbaguna kanggo bantalan roller larang. Kunci Metalurgi Bubuk kanthi Lubang KARAKTERISTIK Mirip karo SINT A 50, klompok impregnasi 1 Maintenanc ...
  • Perforated square oiled bearing

    Bantalan minyak berminyak alun berlubang

    Model bushing logam model Fe, Cu, paduan FeCu, baja stainliee, Lengan Gaya grafit, Flanged, Spherical, Miniatur, Mesin Cuci Trust, Ukuran Batang 1) batin 3 - 70mm, uga bisa miturut panjaluk sampeyan Paket rangkep batin: pengepakan njaba kantong plastik : karton, palet Fitur Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Konduktivitas termal sing apik ...
  • oilite bearing sleeve

    lengo lengo oilite

    jeneng produk Tipe Lengan Bantalan Oilite SAE 841 - Bronze Mil-B-5687 Tipe 1, Kelas 1 MPIF CT-1000-K26 Pusat Minyak 18-22% (V) ASTM B438 Kelas 1, Tipe 2 Kelas A Kapadhetan 6.4-6.8 g / cm³ Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter njero G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Fitur Bagian Metal Powder katon alus lan mengkilap Dirancang kanggo karakteristik mesin otomotif, ditrapake kanthi apik fiksasi ...
  • oilite 9010 bearing sleeve

    oilite 9010 lengen klambi

    1. Bahan: Tembaga, zat besi 2. Pengolahan: bubuk logam, campuran / campuran, penet, deformasi, perawatan panas, sinter, lapisan gabung mesin, jaminan kualitas, paket 3. Kualitas: OEM. 4. Bisa ngrancang lan nggawe miturut gambar sampeyan Profesional babagan analisis Gambar, ngrembug babagan rapat, audit program, PC & QC. Kita bisa nggawe kabeh jinis gir miturut gambar lan spesifikasi klien, khusus kanggo barang sing ora standar. Saiki, kita duwe macem-macem jinis proses ...
  • High Quality Bushing Bearing Cu Material

    Materi Cu Bantalan Bushing Berkualitas Tinggi

    Model sinetron minyakit perunggu Sinter MPIF: CT-1000-K26, SAE841, Sint A50, A51, Lengan Gaya nganggo minyak, Flanged, Spherical, Miniature, Trust Washer, Rod Size 1) 3-120mm ing jero, uga bisa miturut sampeyan njaluk Properti Fisik Kapasitas muatan spesifik statis: 10 N / mm² Kapasitas beban spesifik dinamis: 5 N / mm² Kacepetan geser: 6,0 [m / s] Nilai gesekan: 0,05 nganti 0,20 [µ] Suhu suhu: -40 nganti + 200 [° C] Maks. Pv - regane: 1,6 [N / mm² xm / s] ...
  • Flang Bearing 9010 Material

    Bantalan Flang 9010 Material

    Jeneng produk Bantalan Flang 9010Lengan Lengan Bahan, Flanged, Bulat, lsp Material Kapadhetan logam 6.4-7.3 g / cm³ Ukuran Inner 3-120mm Lokasi asal Zhejiang, China (daratan) Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter G7 Toleransi standar diameter njaba njaba S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Properties Fisik: Komposisi Kimia: CuSn6Zn6Pb3, Cu90Sn10, CuSn6Zn6Pb0, Fe, Cu-Fe => Suhu Operasi: -100 ~ +200 => Den ...