Anti karat

  • stainless bearing

    prewangan stainless

    Fitur Minyak-impregnated; Pelumas mandiri Nyandhang tahan lan umur dawa Prewangan kinerja dhuwur bisa mbukak beban ekstrem, aplikasi timbal balik kanthi cepet lan osilasi Cocog kanggo mbukak statis dhuwur Bisa ditrapake ing suhu sing akeh Ketahanan karat sing apik Spesifikasi: Toleransi standar diameter diameter G7 Toleransi standar njaba diameter S7 Rekomendasi toleransi batang f7 / g6 Rekomendasi toleransi omah H7 Kemasan & Pengiriman Kemasan ...